ТОЛЬКО ЧТО

2024.04.08

Окупанти просунулися на захід від Авдіївки - ISW

Рашистські війська просунулись на захід від Авдіївки та в інших районах. Позиційні бої тривають у різних напрямках, включаючи Кремінну, північний захід від Бахмута, ділянку адмінкордону Донецької та Запорізької областей, а також біля Кринок на Херсонщині.

Про це повідомляє сайт ISW.

Аналітики зазначають, що 7 квітня позиційні бої тривали на різних ділянках, включаючи поблизу Тернів і Білогорівки на захід від Кремінної, а також у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки на північний захід, захід та південний захід від Бахмута.

Повідомлення також містить інформацію про просування московитських військ на північний захід від Первомайського, що узгоджується з оцінкою аналітичної групи ISW. Відомий рашистський військовий кореспондент, пов’язаний із Кремлем, заявив, що московити контролюють щонайменше 80% Первомайського, що підтверджується поточною оцінкою ISW щодо просування покидьків у цьому районі.

Позиційні бої також тривали у різних районах на північний захід від Авдіївки, на заході від Донецька та на південний захід від міста. Конфлікт на сході України продовжує лишатися напруженим, і обидві сторони продовжують активно діяти на цьому фронті.

Також відомо, що війська Московії активізували свої зусилля на захід від Бахмута із захоплення Часового Яру – вони просунулися на східну околицю цього міста на Донеччині. Однак росіяни насилу утримують свої позиції у Семенівці та Бердичах через переважаючі можливості українських безпілотників.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ