ТОЛЬКО ЧТО

2024.04.09

Уражені основні виробничі потужності авіаційного заводу в Борісоглєбську - ГУР МО

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України підтвердили атаку безпілотниками по авіаційному заводу в місті Борісоглєбськ Воронезької області Московії.

«Так, авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт – також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але, за попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства», – заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в етері Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок).

Раніше рашистські телеграм-канали, зокрема Baza, повідомили про удари безпілотниками по території авіаційного центру в Борісоглєбську. Там пишуть, що незважаючи на спроби збити безпілотники зі стрілецької зброї, два з них таки вдарили по території центру.

У московитському ж Міноборони прозвітували, що засобами ППО нібито збили чотири безпілотники: два у Білгородській області РФ і два – у Воронезькій. Про влучання в авіазавод не повідомляли.

Після початку повномасштабного вторгнення Московії в Україну московитські регіони регулярно зазнають обстрілів та атак безпілотників. Є руйнування та жертви. Міноборони Московії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ