ТОЛЬКО ЧТО

2024.04.14

Чохол на iPhone 15: п’ять цікавих рішень

Активне користування смартфоном неможливо уявити без захисного чохла. Аксесуар береже пристрій від щоденних забруднень, виникнення косметичних дефектів та глибоких пошкоджень. 

Сьогодні ринок пропонує неймовірну кількість варіантів захисних кейсів для iPhone – від простих класичних протекторів до цікавих аксесуарів з оригінальними доповненнями. Про те, який чохол на айфон 15 вдало доповнить модний пристрій Apple, – далі у статті. 

З захистом екрану

Як відомо, для повноцінної протекції смартфону потрібен не лише чохол, а й захисне скло. Виробники мобільних аксесуарів пропонують практичне рішення: комплект, до якого входять кейс на корпус і захист екрану. У деяких наборах також передбачені накладки для фотооб’єктивів пристрою. 

Зі шнурком

Щоб користуватися айфоном було максимально зручно, потрібно продумати комфортний варіант для його щоденного транспортування. Одне з оптимальних рішень – чохол з ремінцем, підвіскою або шнурком. Завдяки додатковому елементу телефон можна носити на плечі, передпліччі або шиї – так девайс завжди буде під рукою й ніколи не загубиться. 

З підставкою

Сьогодні багато користувачів переглядають фільми та відео не з комп’ютера чи телевізора, а зі смартфона. Зробити такий відпочинок комфортнішим дозволить чохол із підставкою. Стенд може бути вбудованим у корпус кейсу, а також трансформуватися з інших додаткових елементів – кільця-тримача, кришки для екрана тощо. 

З акумулятором

Не встигаєте вчасно підзаряджати айфон, а для повербанка в сумці немає місця? Вирішити проблему допоможе чохол із вбудованою батареєю. Аксесуар виконує роль додаткового джерела живлення: коли енергії в девайсі стає обмаль, можна увімкнути передачу заряду. У вимкненому стані кейс буде функціонувати як звичайний протектор. 

З відділенням для карт

Зазвичай, таке доповнення є в чохлах-книгах. Кейси цього типу мають кришку, що закриває екран телефону, коли ним не користуються. Наявність додаткового елементу сприяє розширенню функціональності виробу. У деяких моделях відділень вистачає для розміщення карток, купюр, візитівок, фотографій – такий кейс може успішно замінити гаманець чи органайзер. Серед користувачів Apple також мають популярність знімні магнітні кишені, що встановлюються на чохол. 

Перед тим, як купити захисний кейс, обов’язково перевірте, чи підходить він для вашого пристрою. В онлайн-магазинах дані про сумісність є в описі та назві товару. Правильно підібраний чохол має  відповідати діагоналі та габаритам смартфону – тільки в такому разі аксесуар продемонструє повну функціональність. 

 

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ