ТОЛЬКО ЧТО

2024.05.08

“Бійці окопувались в голому полі і ніяких ліній часів Порошенка не існувало” – боєць Олексій “Сталкер”

Picture

Фортифікаційні споруди та укріплення, які будувались за часів президентства Петра Порошенка та мали б спинити росіян, не відповідали рівню загрози, а на багатьох важливих ділянках їх взагалі не існувало. Про це повідомив в інтерв'ю учасник війни боєць Олексій “Сталкер”, коментуючи виділення Урядом України 38 млрд грн на інтенсивне будівництво фортифікацій.

Захисник акцентує на відповідальності Порошенка, який, на його думку, попри публічні заяви в реальності не врахував загроз з боку рф.

З початку російсько-української війни у 2014 році роботи по будівництву фортифікацій були недостатніми, а велика кількість фортифікаційних споруд була неякісною.  

“Ліній оборони в тилах Авдіївки фактично не було, укріплень, місцями бригади щось зробили, проте були ситуації коли бійці окопувались в голому полі і ніяких ліній часів Порошенка не існувало”, - повідомляє Олексій “Cталкер”, коментуючи питання про будівництво ліній оборони за часів президентства Порошенка.

Військовий також пояснює негативне ставлення добровольців до експрезидента Порошенка тиском на них та перемовинами з ворогом.

“Хто робив мирні перемовини з сепаратистами? Він (Порошенко, - ред.) дає можливість ворогу спокійно провести реорганізацію, завезти БК, поповнитися. Давайте от мирні перемовини. Ну як будуть добровольці до нього після цього ставитись?”, - зазначає Олексій “Cталкер”.

Як повідомлялось раніше, на будівництві проєкту "Стіна" було освоєно 2,4 млрд грн. Наразі справа щодо заволодіння грошима, призначеними на інженерно-технічне облаштування українсько-російського кордону, розглядається Вищим антикорупційним судом України.

 

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ