Пресс-релизы

2024.06.04

Як купити Біткоін на будь-яку суму з криптогаманцем Trustee Plus

Picture

В останній час криптоактиви, як-от біткоїн, Litecoin, Ethereum та інші, знову переживають бурхливий зріст. На цьому фоні з'являються дедалі більше людей, які бажають інвестувати в перспективний ринок. Питання, як безпечно і швидко придбати цифрові активи, мінімізуючи ризики, стало актуальним як ніколи.

Trustee Plus пропонує ефективне рішення для всіх, хто хоче інвестувати в криптогалузь. Йдеться про будь-яку суму, і можливості купити десятки різних активів.

З новою функцією Smart P2P, доступною в криптогаманці Trustee Plus, будь-хто може придбати криптовалюту практично миттєво. Основна перевага цієї функції в тому, що інвестувати можна будь-яку суму, починаючи від 200 грн.

«У відповідь на стабільно зростальний інтерес до криптовалют, ми запускаємо функцію Smart P2P. Тепер кожен українець може швидко придбати цифрові активи, інвестуючи 200 грн в Ethereum або 1000 грн у біткоїн. У поєднанні зі стратегією DCA (регулярні невеликі вкладення), криптогаманець Trustee Plus стане надійним інструментом для накопичення та примноження ваших заощаджень», — зазначив засновник Trustee Plus Вадим Груша.

Саме завдяки прагненню надати користувачам зручні інструменти для роботи з цифровими активами з'явилася функція Smart P2P. Цей продукт вивів купівлю криптовалют на новий рівень.

Платформа забезпечує безпеку угод і не втручається у взаємодію між користувачами, надаючи тільки майданчик для придбання та продажу активів. Усі операції відбуваються безпосередньо між трейдерами та максимально прості в реалізації.

Trustee Plus надає користувачам можливість не тільки ефективно взаємодіяти з цифровими активами, а й розраховуватися ними в магазинах з POS-терміналами. Ви можете використовувати свій криптогаманець для біткоїн, щоб легко оплатити товари або послуги.

Варто зазначити, що Smart P2P з'явилася в період активного зростання компанії. Нещодавно платформа відзначила два значних досягнення: випуск понад 50 000 платіжних карток і встановлення 300 000 криптогаманців. Усе це дало змогу значно розширити можливості як нових користувачів, так і досвідчених трейдерів.

Стрімкий розвиток Trustee не пройшов повз уваги ЗМІ. Популярне видання Incrypted, наприклад, внесло проєкт до списку найкращих криптогаманців 2024 року. І це лише один з прикладів визнання досягнень розробників. 

Сотні тисяч користувачів платформи вже зараз користуються перевагами проєкту, а скоро й мільйони інших українців приєднаються до цього процесу.  

 

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ