ТОЛЬКО ЧТО

2024.08.23

Третя штурмова бригада ЗСУ стабілізує ситуацію на Харківщині: розгром позицій 20-ї армії РФ

Picture

На території Харківщини, де нещодавно відбулася контратака Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ, наразі тривають стабілізаційні заходи.

Пресофіцер бригади Олександр Бородін повідомив в ефірі "Радіо Свобода", що в результаті операції були серйозно знищені позиції та логістичні ланцюги 20-ї армії Росії.

"Зараз ми проводимо стабілізаційні дії і закріплюємося на досягнутому. Загалом ситуація є досить стабільною. Одним з наших основних досягнень є те, що ми зупинили просування російської 20-ї армії в бік Макіївки та на інші фронтові напрямки. Вони тепер намагаються відновити позиції і збудувати нову лінію оборони," — зазначив Бородін.

Речник також зазначив, що операція Третьої штурмової бригади має синхронний успіх з іншими операціями ЗСУ, зокрема в Курській області.

Він додав, що, незважаючи на серйозні втрати серед російських військ, їхні резерви все ще значні. Проте, через ураження логістики та порушення планів, ці резерви можуть виявитися менш ефективними. "Великі резерви, артилерія і інші ресурси є, але погана логістика та порушені плани можуть значно зменшити їхню ефективність," — підсумував пресофіцер.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ