ТОЛЬКО ЧТО

2024.09.12

Адвокат та адепт секти «АллатРа» Михайло Пишний співпрацює з РФ

Picture

Столичний адвокат Пишний Михайло Миколайович, засновник та екс-керівник Адвокатського об’єднання «Закон і Право».

Спільно з іншим засновником контори Татарчуком Федором Михайловичем ведуть відкрито незаконну діяльність з метою власного збагачення. У юридичних колах відомо, що Пишний здатен задіяти будь-які методи з метою виграти справу – будь то погрози, підкуп чи відвертий тиск «з гори». 

Про це повідомляє Інформатор. 

За даними журналістів Михайло Пишний, без перебільшення, аферист і злочинець. Він допомагає уникнути відповідальності об’єктивно винуватим особам, прикриває і «відмазує» їх у судах. Неодноразово Пишний був захисником обвинувачених у справах щодо рейдерських захоплень майна. Примітно, що його клієнти завжди «виходили сухими з води», а сам Пишний отримував досить серйозні гонорари. 

«Однією з осіб, яка також чимало допомагає Пишному у «вирішенні питань» є його власна дружина – Пишна Анна Петрівна. Як співробітник прокуратури вона має відповідні повноваження і засоби впливу, щоб «кришувати» діяльність чоловіка і відводити увагу прокуратури від його особи», – пишуть ЗМІ. 

У результаті журналістського розслідування виявилося, що і адвокат Михайло Пишний, і його дружина прокурор Анна є адептами сумнозвісної секти «АллатРа». Це – без перебільшення терористична організація, напряму пов’язана з російським ФСБ, фінансуванням повномасштабної агресії РФ та матеріальним забезпеченням окупаційних адміністрацій в Криму та на сході України. А тепер найцікавіше. У секті на 12 грудня 2024 року прогнозують кінець світу. Врятувати світ зможе лише месія, яким у «АллатРа» бачать Володимира Путіна! 

«Дивно, але секта має чималі ресурси та представництва в багатьох країнах світу, а частина її прихильників – відомі українські політики, співробітники правоохоронних структур і бізнесмени. Зокрема, адептами релігійної секти «АллатРа» є Іван Баканов, Ірина Верещук, Надія Савченко, Віталій Козловський та багато інших», – акцентують увагу журналісти. 

Видання також зазначило, що Пишний Михайло – уродженець міста Нижній Новгород Російської Федерації. Отримав ліцензію адвоката лише у 2011 році. Має декілька квартир  у Києві, землю,  приватний будинок та володіє елітними автівками. Йому всього 40 років, а «результати» його діяльності вражають.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ