ТОЛЬКО ЧТО

2024.09.13

Дрони, старлінки, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Picture

На постійній основі Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» разом з фондом Дениса Парамонова та партнерами здійснює гуманітарну місію. Цього разу допомогу передали госпіталям та військовим, які несуть службу на Запорізькому напрямку.

Щодня війська рф ведуть обстріли по Україні, зокрема, по Оріхову в Запорізькій області. Ворог використовує різноманітне озброєння: артилерію, реактивні системи залпового вогню та авіабомби. Попри постійні атаки, в місті продовжують жити близько тисячі осіб. Тому команда волонтерів та благодійників передала обладнання та техніку, яка допоможе рятувати життя: як цивільних, так і військових. Про це розповів голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови Комітету ВР України з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

«Разом з нашими друзями та партнерами ми передаємо надважливу допомогу — нові старлінки, високотехнологічні квадрокоптери Mavic, зарядні станції EcoFlow, потужні РЕБи для військових. Також критичну медицину та витратні матеріали прифронтовим госпіталям і шпиталям. Все це життєво необхідне для нашої Перемоги», — підкреслив Валерій Дубіль. 

Крім медичного обладнання, фонд «Надія» передав великий вантаж військовим, які боронять кордони України на Лимані, Донецької області. 

«Мій земляк з Чернігівщини — Владислав Кіча воює на Донеччині з початку повномасштабної війни. Пліч-о-пліч з побратимами нищить ворога в найгарячіших точках. Ми з друзями вже не вперше передаємо його батальйону техніку. Сьогодні 119 бригада ТрО, в якій служить Владислав, отримала вкрай необхідну техніку - потужний РЕБ, який допоможе зберегти життя наших військових», — додав він. 

Також команда фонду «Надія», спільно з партнерами, доставила медичні вантажі та обладнання у лікарні Запорізької області. Сучасний апарат ШВЛ передали у Запорізьку міську клінічну лікарню 5. Це обладнання надали партнери фонду «Надія»: Rotary club Ukraine unity, Australian Federation of Ukrainian
Organisations, Ukraine Crisis Appeal. 

Медичні вантажі, зібрані за підтримки фонду Дениса Парамонова, Revival Foundation, Geri Care, Eltech Trust та компанії «Дойч-Фарм», отримали ще три лікарні Запорізької області.

 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ