ТОЛЬКО ЧТО

2024.09.16

На благодійному вечері 14 вересня у київському готелі «Premier Palace» відбулася премʼєра української програми Гаріка Кричевського

Picture

«Премʼєра української програми Гарик Кричевский відбулася!

Атмосфера на благодійному вечорі була дуже щирою, дружньою і зворушливою! Гарік представив як нові пісні, написані під час великої війни, так і давно знайомі хіти українською, що викликало справжнє захоплення! Адже вони не просто перекладені, а в них зʼявився новий глибокий сенс.

На благодійному аукціоні після концерту вдалося зібрати 885700 гривень, які Благодійний фонд «Мистецька ініціатива» спрямує на реконструкціїю клінічної лабораторії консультативно- діагностичної поліклініки НДСЛ ОХМАТДИТ (попередня загальна вартість робіт 10 млн гривень), та разом з Благодійний фонд «Батальон Волонтер» та його засновником Роман Бочкала надасть допомогу 3-й танковій бригаді, що воює на сході.

Хочу від усього серця подякувати гостям вечора та друзям і партнерам, які долучилися до організації благодійного заходу! Ви найкращі!!!», — написав у своєму Facebook голова БФ «Мистецька ініціатива» Ігор Корж.

Також під час цього заходу Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» підтримав 3-тю танкову бригаду, передавши РЕБ вартістю 385 тисяч гривень!

Павло Барбул отримав подяку від "Охмадиту" та взяв активну участь в аукціоні.

 

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ