ТОЛЬКО ЧТО

2024.09.16

У Золотоноші відкрили склади з гуманітаркою, прихованою командою Войцехівського, – депутат міської ради Гіщина Джерело: novadoba.com.ua © novadoba.com.ua

Picture

За розпорядження новопризначеного голови Золотоніської РВА Юрія Дудки, були відкриті муніципальні гаражі, які використовували керівництво району для зберігання залишків гуманітарних вантажів зміщеним начальником Золотоніської РВА Іриною Терновою. Про це заявила депутатка Золотоніської міської ради Оксана Гіщіна у своєму дописі у мережі фейсбук.

«Нарешті стала відома доля гуманітарної допомоги, яку в свій час присвоїла Ірина Тернова. За ініціативи керівника Золотоніської РВА Юрія Дудки, були відкриті гаражі в яких зберігалась гуманітарна допомога більше 2-ох років. Правильніше сказати «залишки гуманітарки». Багато було вивезено й роздано в пакетах від ГО «Команда Войцехівського». В присутності депутатів районної ради, очільників РВА та волонтерів були відкриті ці гаражі та зафіксовано кількість цієї допомоги. Вражає те, що протягом цих років, скільки людей недоотримали цю допомогу. Велика кількість волонтерів на сторінках ФБ просили про допомогу: покривала, одяг, миючі засоби, взуття, дитячі речі та інше. А у нас в центрі міста у всіх під носом, цією гуманітарною допомогою насолоджувались миші!»

Нагадаємо, що ще в 2022 році в інформаційному просторі Лівобережжя Черкащини спалахнув скандал про зловживання із гуманітарною допомогою, її розкраданням та нецільовим використанням, у тому ж числі паливно-мастильних матеріалів та пригнаних для потреб фронту автомобілів, які потім використовувались окремими членами команди В. Войцехівського. Сьогодні, за словами Оксани Гіщіної, наслідками багаторічного перебування при владі для Ірини Тернової є кардинальне покращення якості її життя: «Всю цю допомогу облікують і роздадуть за призначенням та запитами людей. Але ця ситуація, приклад того, що правда все одно випливає! А Ірина Тернова, тим часом купила квартиру в м. Черкаси, в центрі, в елітному районі, яка ну звісно ж оформлена на чоловіка…»

 

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ