ТОЛЬКО ЧТО

2024.09.25

Прокурор ОГП Анна Пишна (Замкова) незабаром має отримати підозру за співпрацю з рф і зловживання службовим становищем

Picture

Після нещодавнього публічного розголосу про діяльність прокурора Офісу Генерального прокурора Пишної Анни Петрівни, яка приховала прибутки свого чоловіка, стало відомо, що нею зацікавилося Державне бюро розслідування (ДБР).

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на розслідування журналістів.

«Після того, як оприлюднили журналістське розслідування, де було зазначено, що Анна Пишна та її чоловік Михайло Пишний співпрацюють  з терористичною організацією «АллатРа», а також приховує прибутки від НАЗК, пішли перевірки у відповідних структурах», — розповів співрозмовник видання.

Зокрема, йдеться про початок негласних слідчих дій щодо Анни Пишної Державним бюро розслідування (ДБР).

Звертають журналісти увагу на те, що Пишна Анна Петрівна (раніше, до 23 мроку —  Замкова Анна Петрівна), окрім посади прокурора відділу виконання функцій прокуратури щодо неповнолітніх, які потрапили у конфлікт із законом управління ювенальної юстиції Генеральної прокуратури України, ще є членом  кадрової комісії обласних прокуратур з атестації військових прокурорів.

«Підґрунтя для складу злочину та оголошення підозри досить вагоме. Встановлені прямі зв’язки з представниками ворожої організації, аналітичні висновки щодо приховування прибутків, ознаки перевищення службових повноважень, а членство у комісії з атестації військових прокурорів – це взагалі може бути прямим впливом на хід військових дій на руку ворога (ред. країни-агресора Російської федерації)», — акцентують увагу журналісти.

Окрім цього, журналісти проаналізували декларацію прокурора виявили ряд порушень, які мають зацікавити НАЗК та Генеральну інспекцію Офісу Генерального прокурора.

«Звертаємо увагу, після отримання інформації, що справою зацікавилися у ДБР, нами були направленні скарги на Пишну Анну Петрівну до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), Офісу Генерального прокурора (ОГП) та Національного антикорупційного бюро України (НАБУ)», — резюмують розслідувачі.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ