ТОЛЬКО ЧТО

2024.09.26

Валерій Дубіль та БФ «Надія» передали DJI Mavic і технічні засоби Нацполіції Черкаської, Полтавської й Дніпропетровської областей

Picture

Велика кількість поліцейських воює або виконує завдання, які напряму повʼязані з обороною України. Створені в поліції спецпідрозділи, які захищають нас на лінії фронту мають такі ж права й обов’язки, як і військовослужбовці ЗСУ. Відповідно вони також потребують додаткової підтримки. Не секрет, що «пташки» на війні — розхідний матеріал і доволі часто їх доводиться оновлювати. Нині мавіки потрібні всім, адже без них не воює жоден підрозділ. Саме тому, сьогодні спільно з волонтерами Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» ми передали DJI Mavic, новітні старлінки, дрони, потужні зарядні станції, високотехнологічні наплічники, вітамінні комплекси й все необхідне для підвищення обороноздатності країни Головним управлінням Національної поліції в Черкаській, Полтавській та Дніпропетровській областях.

Про це заявив перший заступник голови Комітету ВР України з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ «Надія» ВалеріЙ Дубіль.

«Військові з Нацполу виконують бойові завдання на гарячих точках фронту і дають гідну відсіч країні-терористу. Коли до нас звертаються захисники й захисниці ми докладаємо всіх зусиль для оперативного закриття потреб. Наша команда й надалі буде робити все, аби наблизити перемогу України. Місія — рятувати життя продовжується», — наголосив політик.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни БФ «Надія» реалізував більш ніж 150 гуманітарних місій. Фонд молодіжної ініціативи «Надія» на чолі з Валерієм Дубілем системно підтримує військові підрозділи та стабілізаційні пункти. А також забезпечує дороговартісною критичною медициною прифронтові шпиталі й госпіталі. Наприклад: швейцарські апарати непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller, апарати для гемодіалізу Prismaflex, реанімаційні монітори, томографи, апарати для КТ-, МРТ- та УЗД-досліджень, рентгенапарати, операційні столи, а також японські кабінети гастроколоноскопії Fuji.

Гуманітарну місію фонду «Надія» підтримують партнери: Благодійний фонд Дениса Парамонова, «Епіцентр», Олександр та Галина Гереги, ArtBlanche та Юлія Богатирьова, Кучеренко Ігор, EDG GROUP, Олексій Омельяненко та Анатолій Шкрібляк.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ