ТОЛЬКО ЧТО

2023.03.20

У Кремлі погрожують запустити ракети по будівлі Гаазького суду

Експрезидент Московії та заступник голови Ради безпеки РФ Дмітрій Медведєв відреагував на рішення МКС про арешт Владіміра Путіна і пригрозив запустити ракети по будівлі Гаазького суду.

Про це він написав у Telegram.

“На жаль, панове, всі ходять під Богом і ракетами. Цілком можна собі уявити точкове застосування гіперзвукового “Онікса” з Північного моря з російського корабля по гаазькій будівлі суду. Його не збити, на жаль. І суд – лише убога міжнародна організація, а не населення країни НАТО. Тому і війну не почнуть. Побояться. І шкодувати ніхто не буде”, – написав він.

Чергові погрози він завершив закликом “уважно дивитись у небо”.

Відомо, що міністр юстиції Німеччини Марко Бушман заявив, що якщо ватажок рашистів Владімір Путін прибуде до ФРН, то він буде негайно заарештований, адже це зобов’язання Берліну як члена МКС.

Нагадаємо, що 17 березня Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента РФ Владіміра Путіна та уповноваженої з прав дітей Марії Львової-Бєлової.

У відповідь на це речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що ордер МКС не матиме для Росії “жодного значення”.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ