ТОЛЬКО ЧТО

2024.05.07

ZDOROVI проведуть масштабний навчальний курс для керівників лікарень

Picture

Керівники українських лікарень з регіонів, що знаходяться під постійними атаками російських військ, отримують можливість взяти участь у трансформаційному курсі «Лідерство та мислення в часи кризи» від визнаних українських філософів та мислителів сучасності,  рамках діяльності освітнього хабу ZDOROVI. Проєкт реалізується за партнерської підтримки Americares.

Отримати знання про трансформаційні процеси сучасності, довгострокові тренди та економічні стратегії, потенційні сценарії майбутнього та актуальні технології лідерства зможуть тридцять три керівники лікарень з Херсонської, Харківської, Чернігівської, Сумської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської областей. 

 «Ми, як відповідальні лідери гуманітарного сектору сфері охорони здоровʼя багато працюємо над формуванням різнорівневих стратегій нової медицини в Україні. Наша країна переживає час трансформацій і ми маємо докласти максимум зусиль, щоб зміни, які відбуваються відповідали актуальним запитам часу. Нам необхідно розвивати в собі стратегії нового мислення, нових підходів, нового світосприйняття. Цей курс допоможе керівникам медичних закладів розширити свої уявлення про тенденції лідерства в сучасному світі, сформувати нові опори для подальшої роботи і масштабувати процеси в своїх медичних закладів до глибинних потреб суспільства» - зазначила засновниця ZDOROVI Наталія Тулінова.

Отримані знання допоможуть учасникам курсу створити та інтегрувати нові стратегії в роботу своїх медичних закладів, які працюють в умовах кризи воєнного часу та стикається з наслідками війни.

Нагадаємо, що команда ZDOROVI з початку широкомасштабного вторгнення в Україну працює над підтримкою медичної системи, як у сфері гуманітарної допомоги, так і через освітні проєкти, спрямовані на формування довгострокової перспективи стійкості, відновлення та розвитку української медицини.

Масштабна гуманітарна робота ZDOROVI відбувається у співпраці з міжнародними партнерами, серед яких – ІСАР Єднання, RAZOM for UKRAINE, NOVA Ukraine, Americares, Philips, Нідерландська рада біженців, GIZ, Projecten Vastenactie та інші благодійні фонди та організації.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ